جدیدترین اخبار :
  • تشکیل کارگروه وزارت علوم برای تبدیل چابهار به پایگاه صادرات صنایع خلاق
  • کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد چابهار در سطح کشور
  • طرح کارخانه‌های کلید نخورده برای جذب سرمایه‌گذاران صنعتی در چابهار اجرا می‌شود
  • مدیرعامل منطقه آزاد چابهار: لایحه ایجاد منطقه آزاد مشترک با پاکستان به دولت ارسال شد
  • اردوی تیم ملی انتخابی کریکت بانوان کشور در منطقه آزاد چابهار

آتش سوزی در منطقه آزاد چابهار مهار شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 0/11/05 | تعداد بازید :2696
مدیر امور شهری و روستایی منطقه آزاد چابهار گفت: آتش‌سوزی در انبار لوازم خانگی واقع در منطقه آزاد چابهار با تلاش نیروهای امدادی و آتش‌نشانی مهار شد.

اقبال صادقی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگا ایرنا اظهار داشت: ایستگاه آتش‌نشانی منطقه آزاد چابهار پس از اطلاع از وقوع آتش سوزی در انبار لوازم خانگی در کمترین زمان ممکن خود را به محل حادثه رساند.

 

وی با بیان اینکه این آتش‌سوزی دیر اطلاع داده شد بیان داشت: هفت دستگاه آتش‌نشانی سنگین و پنج خودرو سبک با کمک ۳۸ نفر نیروی امدادی توانستند طی یک ساعت و ۱۰ دقیقه با مصرف ۱۴۰ متر مکعب آب آتش را خاموش کنند.

 

مدیر امور شهری و روستایی منطقه آزاد چابهار افزود: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی در پی نداشت و علت حادثه و میزارن خسارت در دست بررسی است.

 

وی از نیروی انتظامی، اورژانس، شهرداری چابهار، سازمان بنادر و دریانوردی و شرکت گلبان برای تامین آب و همچنین شرکت شمس عمران بابت پشتیبانی برای مهار این آتش قدردانی کرد.

 

زمان حادثه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه و محل آن فاز ۲ انبارهای منطقه آزاد چابهار بوده است.

 

 

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل